TOTEMURI LUMINOASE

Totemuri luminoase, sau neluminoase sunt un produs publicitar de semnalistica indoor sau outdoor, al carui scop este punerea in evidenta a unei locatii, printr-o metoda deosebita.

Totemuri luminoase sau neluminoase

In functie de dorintele si bugetul alocat de catre beneficiari, se pot realiza totemuri luminoase sau neluminoase. In general, daca vorbim de reclame luminoase de exterior, totemurile se monteaza in fata cladirilor de birouri, sau a locatiilor respective, mai ales cand respectivele puncte de interes nu se afla in planul intai, adica exact la marginea drumului, ci sunt situate mai in spate.

 

Totemurile luminoase pot reprezenta grafica unei singure companii, sau in cazul in care in locatia respectiva se gasesc mai multe firme, acestea pot fi personalizate cu grafica fiecareia dintre ele.

 

Totemurile luminoase se realizeaza in general la o inaltime de 3 – 4 m si sunt construite pe sistemul dubla fata, pentru a fi vizibile din ambele directii. Interiorul este facut dintr-o constructie metalica foarte solida, iar prinderea in pamand se face printr-o fundatie. Iluminarea se face cu tuburi fluorescente (neoane), iar lateralele pot fi executate dintr-o singura foaie de stiplex sau policarbonat, in cazul in care vorbim de totemul unei singure companii, sau din casete din aluminiu, sau casete cu fete de plexiglas, personalizate cu siglele a mai multor firme.

 

totemuri luminoase         totemuri luminoase         totemuri luminoase

 

Totemurile luminoase sau totemurile neluminoase sunt foarte folosite si pentru semnalistica de interior, in cadrul unor sali de conferinta, in holul hotelurilor, sau alte locatii, dar, cea mai raspandita folosinta o au pentru expozitii si standuri expozitionale.

 

Totemurile luminoase de interior au o constructie foarte simpla, fara structura interna de rezistenta, nefiind necesara. Structura externa este realizata din profile de aluminiu, iar fetele totemului sunt din stiplex alb laptos, semirotunde. Schimbarea personalizarii totemului se face foarte simplu, pentru ca ramele de incadrare a fetelor este pe sistemul clickframe. Acestea se rabateaza spre exterior, se schimba printul de interior si apoi sa inchid.

 

totemuri luminoase         totemuri luminoase         totemuri luminoase

 

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro