Litere 3D luminoase

Acest tip de litere 3D luminoase este cel mai folosit tip de semnalistica outdoor, dupa casetele luminoase.

Ele se pot folosi cu succes in realizarea siglelor volumetrice mai complexe, in combinatii cu casetele luminoase cu forme atipice

 

Litere 3D luminoase prin fata sunt realizate din materiale combinate, komatex, aluminiu, dibond, plexiglas.

Fata literelor volumetrice este executata din plexiglas, decorat cu autocolante translucente de diferite culori, pe care dvs. le puteti alege dintr-un mostrar.

Alegelea culorilor pe care doriti sa le folositi in personalizarea siglei volumetrice este unul dintre multele avantaje atunci cand se doreste o semnalistica care sa atraga cat mai multi clienti si care sa doboare concurenta, in acelasi timp.

 

Unul dintre cele mai atractive beneficii este faptul ca se poate alege dintr-o foarte variata gama de fonturi si caractere, atunci cand se doreste realizarea unei sigle volumetrice formata din litere.

 

Litere volumetrice luminoase cu leduri sunt potrivite pentru locatii cum ar fi restaurante si baruri, hoteluri, centre de afaceri, shopping center-uri, banci, farmacii, cazinouri si multe alte magazine de retail din toate domeniile, etc.

 

Ca si constructie, spatele literelor volumetrice este realizat din materiale dure de PVC sau aluminiu, decupate la router in forma graficii, lateralele sunt termoformate in forma graficii si sunt facute, de asemenea din PVC sau aluminiu, hidroizolatia si inchiderea ansamblului se face cu silicon special si profile de aluminiu.

 

Profilele laterale se pot realiza din aluminiu ALS de grosime 1 mm, cromate sau nu, sau din komatex (PVC exapandat, cu structura celulara fina) de 3 – 4 mm, modelate prin termoformare, decorate cu autocolant.

 

Instalatia electrica este realizata cu module de led si accesorii necesare, iar fata este facuta din material acilic, plexiglas, decupate la router sau la utilajul laser, care, pentru personalizare se decoreaza cu autocolante translucente.

 

 

litere 3D luminoase

litere 3D luminoase

Pentru mai multe imagini cu litere volumetrice luminoase, dati click pe poza de mai jos

litere-luminoase-galerie-foto

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro