Casete luminoase aluminiu

Casete luminoase aluminiu

Venim in intampinarea solicitarilor clientilor nostrii cu noile produse de semnalistica de interior si exterior.

 

In functie de locatia dvs., se pot fabrica casete luminoase cu profile din aluminiu pe dimensiunile dorite, in asa fel incat incadrarea sa fie perfecta si in armonie cu arhitectura cladirilor.

 

casete luminoase aluminiu

 

Puteti alege casete luminoase aluminiu, in functie de ce credeti ca se potriveste mai bine locatiei sau evenimentului pe care doriti sa-l promovati, dintre sistemele de semnalistica luminoasa indoor sau outdoor:

 

  • SISTEME DIN ALUMINIU CU RAME CLICKFRAME
  • TOTEMURI LUMINOASE DIN ALUMINIU

__________________________________________________________________________________________________________________

 

Pentru a putea semnaliza ieftin si eficient locatia dvs. puteti alege dintr-o gama foarte variata de casete luminoase sau neluminoase, atat simpla fata cat si dubla fata sau totemuri luminoase sau neluminoase, a caror structura de sustinere este realizata integral din profile de aluminiu de cea mai buna calitate.

 

Aria de folosire atat a casetelor luminoase cu profile de aluminiu, cat si a totemurilor luminoase din aluminiu este foarte larga. Le puteti utiliza la interior pentru decorarea standurilor expozitionale, in receptii de hoteluri, in restaurante, in showroom-uri, pentru promovarea anumitor servicii sau produse.

Design-ul exterior este deosebit de elegant si se integreaza perfect in locatii interioare cu pretentii ridicate.

 

De asemenea, se pot folosi foarte bine si la exterior, atat casetele luminoase, cat si totemurile.

Prin semnalizarea locatiilor cu acest tip de produse publicitate, realizate pe structuri de aluminiu, puteti da un plus de eleganta si stil afacerii dvs.

 

casete luminoase aluminiu

 

Iluminarea se face cu benzi de leduri sau module de leduri, acesta fiind cel mai bun sistem de punere in evidenta a personalizarii casetelor luminoase sau a totemurilor, atat datorita consumului redus de energie, cat si efectelor deosebite si a difuzarii uniforme a luminii.

Pentru aceia dintre dvs. care doresc mai multa eleganta si stil in personalizarea locatiei, avem casete luminoase aluminiu foarte subtiri. Iluminarea fetelor acestui tip de casete luminoase din aluminiu se face cu o fata de stiplex special, care perimite asezarea ledurilor pe cantul acestia. Efectul este garantat, iar, asezate pe peretele locatiei sau al standului dvs. expozitional, acestea vor arata ca niste tablouri luminoase.

 

Personalizarea fetelor casetelor luminoase sau a totemurilor se poate face atat cu autocolant backlit printat in policromie, cat si cu materiale backlit film, printate de asemenea, cu grafica dorita. Sistemele de aluminiu folosite la realizarea casetelor luminoase, permit schimbarea personalizarii fetelor intr-un mod foarte facil.

 

Pentru casetele luminoase aluminiu de dimeniuni mai mari, se folosesc pentru personalizarea fetelor materiale de poliplan backlit, printat in policromie sau decorat cu autocolant translucent. La constructia acestor casetele luminoase se folosesc profile de aluminiu speciale, care au sisteme de intindere a fetei de caseta foarte usor de folosit.

 

 

 

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro