Litere din plexiglas

Litere din plexiglas neluminoase si siglele volumetrice realizate integral din plexiglas se folosesc cu succes in semnalistica indoor in mod special. Ele pot fi foarte bine utilizate si la exterior, insa pentru cresterea vizibilitatii se recomanda realizarea unor sigle sau a unor litere luminoase.

 

Plexiglas-ul  sau stiplex-ul cum mai este denumit, este un material folosit pe scara larga in industria publicitara, in mod special in domeniul semnalisticii atat de exterior cat si de interior.

 Litere din plexiglas

Modalitatea de realizare a literelor volumetrice din stiplex este in mare parte mecanizata, la formarea lor fiind folosit un utilaj de taiere cu raza laser, de mare acuratete. Acesta taie materialul in forma logo-ului sau a textului dorit, finisarile ulterioare fiind facute manual.

 

Produsul finit poate fi executat in diferite forme de stilizare, cum ar fi: litere volumetrice din plexiglas in suprapunere cu material de PVC (komatex, komacel, komadur, forex), de diferite culori, litere volumetrice din plexiglas tranparent, litere volumetrice din plexiglas transparent decorat cu autocolant de diferite culori.

 

In general, efectele vizuale ce se pot realiza prin combinarea culorilor, a materialelor si a autocolantelor ce dau culoare produsului finit, sunt de mare impact si ofera afacerii dvs. si locatiei unde se monteaza profesionalism, eleganta si stil.

 

Litere volumetrice din stiplex mai sunt folosite la decorarea fetelor casetelor luminoase, atat a casetelor luminoase simpla fata, cat si a casetelor luminoase dubla fata, produsul finit fiind de clasa superioara si reprezentand un varf de gama in aceasta ramura de semnalistica outdoor.

In acest caz, efectul deosebit va fi produs de luminarea individuala a literelor aplicate pe fetele casetei, restul partii frontale a casetei fiind neluminata.

 

 

litere din plexiglas         litere din plexiglas         litere din plexiglas          litere din plexiglas         litere din plexiglas         litere din plexiglas

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro