Litere polistiren luminoase

Litere polistiren luminoase reprezinta o varianta de semnalistica luminoasa pentru acei beneficiari ce doresc in acelasi timp o reclama eleganta si ieftina.

 

LITERE POLISTIREN LUMINOASE

 

In urma experientei pe care o avem si a unor studii pe care le-am efectuat, am observat ca exista un procent destul de mare de proprietari de noi afaceri, care doresc reclame luminoase pentru semnalizarea locatiei. De obicei, raman cu bugete mici, dupa amenajare, din diferite motive. In acelasi timp, acestia doresc o firma luminoasa eleganta, de mare efect, dar totodata ieftina si de calitate.

 

Am putea spune ca acest lucru este aproape imposibil de realizat, insa, special pentru acesti potentiali clienti, am gasit solutia: litere polistiren luminoase, cu iluminare prin spate, adica cu halou.

litere polistiren luminoase

Dupa cum se stie, polistirenul este un material opac, prin care nu trece lumina, singura varianta fiind iluminarea lui prin spate si montarea acestora cu distantieri, pentru a crea efectul de halou luminos in jurul elementelor grafice.

 

 

ATENTIE: Exista posibilitatea sa mai intalniti firme care fac reclame luminoase din polistiren. Modalitatea de executie obisnuita este ca pur si simplu, pe spatele literelor sa se monteze leduri.

Aceasta metoda este una rudimentara, care are numai dezavantaje si nu are nici o rezistenta in timp. Intr-o perioada foarte scurta de timp, veti intampina numai probleme cu functionalitatea acestui tip de firma luminoasa

Pe langa faptul ca ledurile se vad, ceea ce este foarte inestetic, ele sunt si expuse direct la orice actiune mecanica, ceea ce le face foarte vulnerabile.

Totodata, prin aceasta metoda, nu se obtine o iluminare uniforma in spatele literei de polistiren si se vor vedea umbre si puncte neluminoase.

 

 

Asadar, venind intotdeauna in intampinarea problemelor ce ar putea sa apara pe parcurs, in buna functionare si in fiabilitatea unei reclame luminoase, solutiile de executie pe care le folosim, sunt 100% calitative.

reclame polistiren luminoase

 

Pentru executia acestor reclame din litere polistiren luminoase, folosim un polistiren extrudat special, care are fata perfect neteda.

 

Asadar, daca doriti sa aveti o reclama luminoasa de mare efect si care, in acelasi timp sa fie si ieftina, varianta de litere sau sigle volumetrice luminoase, din polistiren, cu iluminare prin spate (in halou), este cea mai buna alegere.

 

Pentru a beneficia de o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati aici.

 

« of 2 »