Litere autocolant – Sablare geamuri

Avantajul principal al realizarii semnalisticii cu litere autocolant sau modalitatea de sablare geamuri, il reprezinta pretul foarte scazut, in comparatie cu celelalte modalitati de semnalizare a locatiilor, destinatia lor fiind atat una de exterior, cat si de interior, avand o fiabilitate foarte mare si o aplicare facila.

 

Litere autocolant

Destinatia este una foarte vasta, siglele sau literele din autocolant putand fi aplicate aproape pe orice suprafete, incepand cu geamuri, vitrine de magazine, locatii in centre comerciale, pana la inscriptionari de autoturisme, etc.

 

Sunt foarte usor de realizat, executia lor facandu-se mecanizat, prin decupare la cutter-plotter, in urma unei grafici in format vectorial. Dupa taierea autocolantului, acestuia i se indeparteaza surplusul de material. Ulterior se aplica o folie de transfer, fiind gata de montaj.

 

Gama de culori este bine definita si va fi aleasa din mostrare de autocolante. In cazul in care culoarea sau culorile folosite in identitatea grafica a afacerii dvs. nu se gaseste in mostrarul respectiv, litere pot fi realizate pe autocolant printat si ulterior decupat pe contur la acelasi utilaj.

 

Diversitatea grafica in care pot fi executate literele din autocolant, face ca aceasta varianta de semnalistica sa fie printre cele mai folosite in domeniu.

 

Literele sau semnele din autocolant pot fi combinate prin suprapuneri cu literele din plexiglas, literele din PVC, literele luminoase 3D sau casetele luminoase.

In cazul in care se folosesc pentru nuantarea reclamelor luminoase, cu iluminare din interior, se pot alege variante de culori de autocolante speciale, translucente, care sunt facute special sa permita trecerea luminii.

 

SABLARE GEAMURI

Decorati-va vitrinele folosind o metoda ingenioasa de sablare geamuri

O categorie aparte a acestui tip de reclama o reprezinta sablarea geamurilor sau vitrinelor magazinelor, spatiilor comerciale, a geamurilor despartitoare in interiorul birourilor, etc.

Putem realiza pentru locatiile dvs. efecte si tipuri de design deosebite, cu ajutorul autocolantelor tip sablaj. Realizarea lor se face in acelasi mod, cu ajutorul cutter-plotterului si se aplica pe geamuri cu apa sau pe uscat, prin tehnici speciale.

 

 

 

litere autocolant, sablare geamuri         litere autocolant, sablare geamuri         litere autocolant, sablare geamuri          litere autocolant, sablare geamuri         litere autocolant, sablare geamuri         litere autocolant, sablare geamuri

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro