CASETE LUMINOASE

Casete luminoase reprezinta una dintre cele mai obisnuite modalitati de semnalistica outdoor, folosita pentru spatiile comerciale si au un impact vizual foarte bun asupra locatiei, atat ziua cat si noaptea.

 

In functie de locatia dvs., se pot fabrica casete luminoase pe dimensiunile dorite, in asa fel incat incadrarea sa fie perfecta si in armonie cu arhitectura cladirilor.

 

casete luminoase         casete luminoase         casete luminoase

 

Din punct de vedere al constructiei casetelor luminoase, acestea se realizeaza, in general, pe o structura metalica din materiale rezistente, ce au rol de sustinere atat a elementelor ce alcatuiesc caseta luminoase, cat si in cazul unor conditii atmosferice vitrege.

 

In general, structura casetelor luminoase este realizata din teava rectangulara, aceasta avand o rezistenta sporita, dar si din profile de aluminiu, acestea avand avantajul ca sunt mai usoare.

 

Scheletul metalic al casetelor luminoase si spatele acestora sunt tratate contra coroziunii si a ruginii, prin diverse metode de prevenire, cum ar fi acoperirea termica a suprafetelor, prin zincare termica, acoperirea suprafetelor prin galvanizare.

 

Profilul, adica partea laterala a casetei este realizat din aluminiu si poate fi de culoare naturala, sau alte culori, cum ar fi: negru, verde, rosu, albastru.

 

Fata casetei luminoase poate fi realizata din plexiglas alb-laptos, de grosime 3, 4, sau 5 mm sau din policarbonat de grosimi asemanatoare, diferenta facand-o dimensiunea casetei. Spre deosebire de plexiglas, policarbonatul este mult mai rezistent la actiunile mecanice, fiind un material incasabil si cu rezistanta mare la factorii de mediu.

 

casete luminoase         casete luminoase         casete luminoase

 

Personalizarea casetei luminoase se face cu autocolant translucent decupat la cutter-ploter conform graficii dvs. Acest tip de folie adeziva este rezistent la chimicale si solventi si are o suprafata satinata ce inlatura reflexiile.
Aceste folii adezive sunt recomandate si pentru aplicarea pe geamuri sau vitrine, putandu-se obtine efecte spectaculoase, datorita efectului de translucenta.

 

De asemenea, fetele casetelor luminoase se mai pot personaliza cu autocolant printat in policromie, atunci cand se doreste o grafica mai complexa, cu imagini si degrade-uri.

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro