Casete luminoase dubla fata

La fel ca si casetele luminoase cu o singura fata, casete luminoase dubla fata sunt o varianta economica de semnalistica outdoor.

 

In cazul in care doriti o semnalistica outdoor folosind casete luminoase dubla fata, avantajul este vizibilitatea foarte buna, acestea putand semnaliza punctul din ambele directii.

Pentru casete luminoase dubla fata, sistemul de prindere este perpendicular pe planul spatiului comercial caruia ii sunt destinate.

 

De asemenea si acest model de casete luminoase dubla fata se poate executa la comanda, in functie de locatia dvs., de marimea dorita si de grafica de personalizare.

 

La fel ca si la casetele luminoase simpla fata, iluminarea se poate executa fie cu tuburi fluorescente (neoane), fie cu leduri, ce au un consum scazut si o fiabilitate net superioara neoanelor, diferenta facand-o sistemul de realizare, acesta fiind dublu, pentru iluminarea din interior a ambelor fete ale casetei.

 

Dat fiind sistemul de prindere in console, in cazul in care constructia locatiei nu permite prinderea unor casete luminoase de dimensiuni mai mari, din cauza greutatii, personalizarea fetelor se realizeaza in general cu materiale de stiplex, decorate cu autocolante translucente, decupate la cutter-plotter sau printate in policromie.

In cazul in care se doreste o personalizare mai eleganta si grafica pe care doriti sa o aplicati permite, casetele luminoase dubla fata se pot realiza la exterior din materiale de aluminiu, alucobond, dibond, decupate la router, avand litere luminoase aplicate. Efectul este garantat si cu siguranta o asemenea semnalistica de exterior va avea ca rezultat cresterea imaginii afacerii dvs. in fata clientilor.

 

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro