Casete dubla fata aluminiu

Casete dubla fata aluminiu

Casete dubla fata aluminiu pentru clientii care doresc un plus de semnalizare a locatiei, atat in exterior, cat si in interior, ce se pot personaliza foarte usor, cu fete din stiplex sau poliplan, decorate cu autocolant, printate sau care se acopera cu backlit film.

 

In general, acest tip de casete luminoase sunt folosite pentru a face mult mai usoara identificarea unei locatii, si se folosesc mai mult pentru exterior. Dar acest lucru nu este o regula, avand in vedere ca exista un numar semnificativ de clienti care au comandat si comanda diferite modele de casete dubla fata aluminiu pentru diferite locatii indoor, cum ar fi hoteluri, receptii, baruri, cluburi, restaurante, cladiri de birouri.

 

Va oferim casete luminoase dubla fata, cu iluminare a stiplex-ului in cant, cu leduri, ceea ce creeaza un efect deosebit si pune foarte bine in valoare grafica si imaginile ce reprezinta personalizarea.

De asemenea, folosind profile de aluminiu de foarte buna calitate si cu structura interna foarte complexa, putem realiza o gama larga de alte modele de casete luminoase dubla fata, de diferite forme, cu fete de stiplex drepte sau semi-rotunde, termoformate cu utilaj special.

 

casete dubla fata aluminiu

 

PUTETI ALEGE DIN MODELELE DE CASETE LUMINOASE DE MAI JOS:

 

Super slim, grosime 62 mm Fata stiplex termoformat
casete luminoase aluminiu casete luminoase aluminiu

 

 

 

Fata stiplex termoformat Caseta aluminiu dubla fata
casete luminoase profile aluminiu casete luminoase profile aluminiu

 

Caseta luminoasa, 130 mm & 155 mm Grosime 150 – 200 mm
casete aluminiu simpla fata casete luminoase aluminiu