Litere luminoase tip halou

Litere luminoase tip halou sau literele volumetrice cu iluminare prin spate sunt preferate de beneficiari atunci cand se doreste crearea unei imagini rafinate si elegante in fata potentialilor clienti si punerea in evidenta printr-o metoda deosebit de stilata a identitatii grafice.

Litere luminoase tip halou

Efectul de halou luminos in jurul siglei volumetrice se obtine prin montarea unor distantiere pe partea din spate a literelor in asa fel incat acestea sa fie montate la o anumita distanta de suportul pe care se prind (perete, casetare dibond, etc).

Transparenta partii din spate si acest spatiu dintre litera si suportul de prindere, permit luminii sa se difuzeze la exterior si sa se reflecte in perete, astfel creandu-se efectul de halou.

 

La litere luminoase tip halou dimensiunea haloului luminos din jurul literelor este data de distanta dintre litera si peretele pe care se prinde. Cu cat distanta este mai mare, cu atat si haloul este mai mare. Trebuie tinut cont insa, de faptul ca daca literele se monteaza prea departe de suportul de prindere, intensitatea luminoasa va scadea si ea progresiv.

 

 

litere luminoase tip halou

litere luminoase tip halou

 

Pentru mai multe imagini cu litere volumetrice luminoase, dati click pe poza de mai jos

litere-luminoase-galerie-foto

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro