Litere din polistiren

Litere din polistiren

Semnalizarea locatiilor cu litere din polistiren extrudat reprezinta cea mai convenabila varianta de semnalistica, atat indoor cat si outdoor. Raportul pret calitate este cel mai avantajos pentru beneficiar, avand in vedere ca impactul vizual este la un nivel foarte ridicat.

La costul redus al realizarii unei sigle volumetrice din polistiren, contribuie, de asemenea, si montajul acestora, care este deosebit de facil, de cele mai multe ori fiind de ajuns sa se foloseasca banda dublu adeziva sau silicon special pentru polistiren.

 

La litere din polistiren, volumetria este de 3 cm, 5 cm sau chiar si de 8 cm, in anumite cazuri, daca identitatea grafica permite. Acest aspect este foarte important pentru estetica logo-ului sau a siglei dvs., comparativ cu celelalte variante de litere volumetrice, unde volumetria nu este atat de pronuntata.

 

Litere din polistiren sunt potrivite semnalizarii unor locatii, cum ar fi: birouri, receptii de birouri, raioane de supermarket, standuri expozitionale, birouri avocatura, hoteluri, moteluri, pensiuni, etc.

 

Pentru litere din polistiren se face in culori bine definite, in functie de grafica dvs. Vopseaua pe care o folosim este, in functie de destinatia literelor, de exterior sau de interior.

 

 

« of 7 »

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro