LITERE VOLUMETRICE 3D

Litere volumetrice 3D neluminoase reprezinta o parte importanta a semnalisticii, atat de exterior cat si de interior.

 

Litere volumetrice 3D neluminoase

Alegerea unei reprezentari a siglei afacerii dvs. cu ajutorul literelor volumetrice neluminoase, aduce un plus de eleganta si stil imaginii companiei, inclusiv a locatiei in care activati.

 

Folosirea literelor volumetrice neluminoase la exterior, reprezinta o varianta mai putin costisitoare de semnalizare a locatiei, insa, dezavantajul principal il reprezinta lipsa unei bune vizualizari pe timp de noapte.

 

La interior, literele volumetrice neluminoase se folosesc pentru semnalizarea unor receptii, birouri, standuri expozitionale, sali de conferinte, departamente de firme, etc. si confera locatiei unde se monteaza un design modern si un plus de profesionalism.

 

Executia literelor neluminoase este un proces mai simplu decat a literelor luminoase, acesta fiind in mare parte mecanizat, decuparea lor facandu-se computerizat, cu ajutorul unui utilaj CNC.

Productia propriu zisa presupune folosirea unor materiale, atat destinate industriei publicitare, cat si de uz comun, cum ar fi materiale de PVC: komatex, forex, komacel, komaplus sau plexiglas, aluminiu, polistiren extrudat, autocolant.

 

In functie de cerinte dvs., de bugetul alocat proiectelor de semnalistica, atat outdoor, cat si indoor si de identitatea grafica a afacerii dvs., putem realiza:

 

« of 7 »

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro