LITERE LUMINOASE

Litere luminoase individual reprezinta o categorie a semnalisticii outdoor ce se incadreaza intr-un spectru caracterizat prin eleganta si stil.

 

Efectul obtinut prin semnalizarea locatiei dvs. cu o firma luminoasa realizata din litere luminoase 3D garanteaza o imagine profesionista a afacerii dvs. si, in acelasi timp, asigura o vizualizare perfecta atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

 

Din punct de vedere al destinatiei lor, literele luminoase 3D se preteaza foarte bine in principal la exterior, semnalizand sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spatii comerciale, dar se pot folosi cu succes si la interior pentru magazinele din centrele comerciale, mall-uri, cluburi, standuri expozitionale, etc.

 

Executia pentru litere luminoase este destul de minutioasa si implica atentie si grija in manevrarea accesoriilor ce compun intregul ansamblu. Folosim materiale de cea mai buna calitate, iar echipa noastra de productie acorda o deosebita atentie fiecarui proiect in parte, incepand cu pregatirea lucrarii si pana la finalizarea montajului.

 

In functie de bugetul alocat pentru realizarea unui proiect, de viziunea dvs. in ceea ce priveste semnalistica pe care doriti sa o aveti la locatie si mai ales de identitatea grafica a afacerii, puteti alege sa executam:

 • litere luminoase 3D cu iluminare prin fata
  Acestea sunt realizate din materiale combinate, komatex, aluminiu, dibond, plexiglas. Fata literelor volumetrice este decorata cu autocolante translucente de diferite culori, pe care dvs. le puteti alege dintr-un mostrar.
 • litere luminoase 3D cu iluminare tip halou
  Acestea sunt realizate din materiale combinate, komatex, aluminiu, dibond. Fata literelor volumetrice este opaca, nu lasa lumina sa treaca, la fel si lateralele acestora. Efectul de halou este dat de lipsa spatelui literelor si de distanta fata de perete la care se prind acestea.
 • litere luminoase cu iluminare cu tub spectral (TGS)
  Se realizeaza de asemenea, din komatex sau aluminiu, diferenta facand-o faptul ca sursa de iluminare, adica tubul spectral (TGS) este la vedere, acest tip de litere volumetrice neavand fata aplicata din plexiglas. Totodata, in functie de dorinta beneficiarului si daca identitatea grafica permite acest lucru, litere luminoase se pot realiza si integral din tuburi spectrale de diferite grosimi, acestea avand capacitatea de a putea fi indoite sub diferite unghiuri, la cald.
 • litere luminoase 3D din plexiglas
  Acest tip de litere se realizeaza integral din plexiglas, in general de grosimi intre 8 – 20 mm, iar iluminarea lor se face cu module sau benzi cu leduri, numai din spate. Personalizarea literelor se poate executa cu autocolante translucente de diferite culori sau, in cazul unei identitati grafice in policromie, materialul de plexiglas ce compune litere, poate fi printat in prealabil pentru a crea efectul dorit.

 

In general, acest tip de litere luminoase se incastreaza in casete ce au rolul de mascare a sistemului electric si, in acelasi timp, de a oferi suport pentru literele 3D si de a crea un fundal pentru o mai buna vizualizare.

 

« of 8 »

 

CONTACT RAPID
Pentru informatii suplimentare sau cererei de oferta suntem disponibili la:

0734.05.45.60

office@reclameluminoase-led.ro