Realizare grafica si simulari grafice

Doriti o firma luminoasa sau neluminoasa si nu aveti identitatea grafica necesara?

 

Nimic mai simplu!

Departamenul nostru de grafica va sta la dispozitie pentru realizarea identitatii grafice de care este nevoie pentru a putea duce la bun sfarsit o lucrare de semnalistica indoor sau outdoor.

 

Productia unor elementelor ce alcatuiesc o reclama luminoasa sau neluminoasa, necesita folosirea unor elemente grafice vectoriale. De aceea, este foarte important ca, in cazul in care nu aveti suportul necesar pentru o grafica vectoriala, sa nu incercati dvs. sa faceti grafica in programe de desen stil Paint, ci sa apelati la noi pentru acest lucru.
In cazul in care aveti o poza, in format .jpg, .gif, .pdf sau alte formate electronice, care nu sunt vectoriale, de asemenea, nu este o problema. Acestea se pot vectoriza de catre colegii nostrii, urmand ca produsul electronic finit sa se poata folosi in procedeul de productie efectiva.

 

SIMULARI GRAFICE – GRATUITE

 

Este foarte important pentru beneficiarii lucrarilor de semnalistica, sa vada cum va arata firma luminoasa pe care si-o doresc, inainte de a incepe productia efectiva a acesteia.

Tocmai de aceea, venim in intampinarea acestei solicitari cu simulari grafice tridimensionale, realizate computerizat.

E bine sa tineti cont de faptul ca, pentru a va putea face o simulare grafica cat mai aproape de realitate, avem nevoie de la dvs. de cateva fotografii ale locatiei unde se doreste instalarea finala a reclamei luminoase respective. Pe aceste poze, colegii nostrii de la departamentul de grafica va vor face simularile grafice de care aveti nevoie pentru a va face o imagine despre cum va arata lucrarea la final.

 

simulari grafice reclame luminoase

simulari grafice reclame luminoase

simulari grafice reclame luminoase

 

simulari grafice reclame luminoase