Reclame luminoase

Reclame luminoase pentru orice buzunar

In fiecare zi, in orice directie ne-am uita, gasim reclame luminoase care ne atrag atentia asupra locatiilor unde sunt montate. Acesta este de fapt si rolul acestui produs publicitar, potrivit atat pentru semnalistica de interior, cat si pentru cea de exterior.

 

Daca ati ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca aveti nevoie de o reclama luminoasa pentru a iesi in evidenta in fata clientilor dvs., sau pentru a va face cunoscuta locatia pe care, probabil, tocmai ati deschis-o.

 

 

reclame luminoase

 

Navigand pe site-ul nostru veti putea gasi reclame luminoase pentru toate gusturile, atat pentru bugete mari, cat si pentru bugete mici.

 

Pentru ca in ziua de azi, avand in vedere situatia economica in care ne gasim, unul dintre cele mai importante aspecte este pretul, am realizat pentru dvs. o clasificare a reclamelor luminoase, in functie de costurile de realizare, intr-o ordine crescatoare:

 

 

reclame luminoase bucuresti

 

Dupa cum observati, in functie de bugetul ales, de locatia dvs. si nu in ultimul rand de identitatea grafica pe care o are afacerea dvs., aveti posibilitatea sa alegeti:

  • reclame luminoase pentru hoteluri
  • reclame luminoase pentru magazine
  • reclame luminoase pentru cluburi
  • reclame luminoase pentru saloane infrumusetare
  • reclame luminoase showroom-uri, etc

 

In ceea ce priveste oferta de pret pentru realizarea unei reclame luminoase, indiferent ce tip alegeti, din pacate nu exista o lista standard a costurilor de executie si montaj.

Sunt multe firme pe piata de productie publicitara care va ofera preturi pe metru patrat, indiferent de varianta de semnalistica aleasa. Aveti grija cu cine alegeti sa lucrati, pentru ca, de cele mai multe ori vi se va prezenta un pret, de obicei mic, pentru a va prinde de client, care, ulterior va creste in urma unor pretexte legate de cresterea preturilor la materia prima, neintelegeri legate de montaj sau nu veti primi marfa la termenele specificate.

 

Acesta este motivul pentru care am ales sa personalizam fiecare oferta de pret pentru realizarea unui proiect de semnalistica luminoasa, in functie de factori cum ar fi: dimensiunea, personalizarea, sursele de iluminare, siguranta, termene de executie, montajul.

 

Pentru a obtine o oferta de costuri pentru executia si montajul unei reclame luminoase, este de ajuns sa completati formularul si sa ne trimiteti grafica si imediat veti primi de la noi o cotatie de pret.