Litere volumetrice luminoase

Litere volumetrice luminoase cu leduri la preturi de producator, cu montaj gratuit sau contra cost.

In semnalistica de exterior cel mai folosit produs publicitar, dupa casetele luminoase, il reprezinta litere volumetrice luminoase.

 

Suntem constienti de faptul ca, avand in vedere conditiile economico-financiare in care ne aflam, pentru majoritatea clientilor, unul dintre cele mai importante aspecte in alegerea unei reclame, mai ales cu litere volumetrice luminoase, este pretul.

De aceea, pentru a va putea face o oferta corecta de pret, va rugam sa tineti cont ca avem nevoie de anumite specificatii privind locatia unde vor trebui sa fie montate aceste litere volumetrice luminoase, cum ar fi: grafica (identitatea grafica in format vectorial), dimensiunile firmei luminoase, cat si cateva poze de la locatia dvs.

 

In cazul in care bugetul alocat pentru proiectul de litere volumetrice luminoase, casete luminoase sau orice alta firma luminoasa dorita, nu se incadreaza in oferta noastra de pret, va rugam sa ne informati de acest lucru si, cu siguranta ca vom gasi o cale de mijloc pentru a putea incepe colaborarea.

 

litere volumetrice luminoase         litere volumetrice luminoase         litere volumetrice luminoase

 

Dupa cum le spune si numele, litere volumetrice luminoase sunt realizate in forme 3D, pentru a crea impresia de volumetrie a reclamei luminoase. Executia lor consta in decuparea computerizata a spatelui, dintr-un material de PVC de grosime 6-8 mm, special pentru exterior, a fetei, dintr-un material de plexiglas, de culoare alba, pentru trecerea luminii.

In cazul in care nu se doreste ca fata literelor luminoase sa ramana alba, aceasta se decoreaza cu autocolant translucent special creat pentru a lasa sa treaca lumina prin el. Aceasta suprapunere face ca literele sa se poata realiza in aproape orice culoare liniara, pentru ca acest autocolant se gaseste intr-o multitudine de culori. Pentru situatiile in care nu exista o identitate grafica stabilita, culorile pentru litere volumetrice luminoase se pot alege dintr-un mostrar.

 

Acelasi lucru este valabil si pentru alegerea culorii lateralelor, ce reprezinta volumetria literelor luminoase, singura diferenta fiind ca aici se foloseste un alt tip de autocolant, opac, special pentru aceste zone.

 

Inainte de inchiderea literelor, se monteaza sursa de lumina si anume, modulele de leduri. Aceste leduri au cateva avantaje majore, cum ar fi consumul redus de energie electrica si au o putere foarte mare de iluminare.

In cazul in care se folosesc leduri de producatori cu renume, cum facem si noi, acestea nu se ard, precum se intampla cu neoanele.

 

Asadar, asteptam cererile dvs. de oferta pentru realizarea unei firme luminoase cu litere volumetrice luminoase.