Firme luminoase

Executie si montaj firme luminoase

Stim cu totii ca o locatie comerciala are nevoie de o semnalizare excelenta pentru a fi vizibila de catre clientii afacerii ce se deruleaza in acel loc. Pentru aceasta aveti nevoie de firme luminoase pentru a va puta face vizibili in fata potentialor dvs. clienti.

 

firme luminoase

 

Exista multe variante de firme luminoase pe care le puteti folosi pentru semnalizarea locatiei dvs., insa cu siguranta aveti anumite criterii pentru alegerea uneia dintre ele.

Dupa cum am mai mentionat si in alte sectiuni ale site-ului, pretul platit pentru a avea o astfel de firma luminoasa este printre cele mai importante criterii de alegere. Asadar, pentru a putea primi o oferta de pret corecta, vom avea nevoie de la dvs. sa ne trimteti cateva detalii legate de modelul de semnalistica ales, dimensiunile necesare realizarii si grafica care doriti sa apara pe firma luminoasa.

 

Variantele de firme luminoase pe care vi le propunem sunt executate cu materiale de cea mai buna calitate, structuri metalice de rezistenta foarte sigure, pentru ca punem un mare accent pe siguranta si stabilitatea produsului finit, dupa ce a fost montat, au finisari impecabile ale imbinarilor si decorarilor acestora.

Pentru ca se numesc firme luminoase, automat productia lor necesita surse de iluminare. In ultimii ani am pus un accent deosebit pe reducerea consumului de electricitate, acest lucru fiind un avantaj fara de concurenta si un bonus pe care il oferim clientilor nostrii, acestia fiind foarte multumiti de micsorarea facturilor la energia electrica.

Asadar, va oferim firme luminoase cu iluminare pe leduri. Spre deosebire de iluminarea cu neoane, ledurile au un consum foarte scazut de energie, putand reduce cu pana la 80% factura de electricitate. Veti simti aceasta amortizare a costurilor, pe o perioada de minim 6-8 luni, in functie si de rata de utilizare pe care o aveti la firma luminoasa.

 

firme luminoase

 

Variantele de firme luminoase din care puteti alege pentru semnalizarea locatiei dvs.:

 

Pentru a putea acoperi toate domeniile in care se pot folosi firme luminoase, va punem la dispozitie si produse pentru semnalistica de interior.

 

  • firme luminoase pentru expozitii
  • firme luminoase pentru sali de conferinta
  • firme luminoase pentru hoteluri
  • firme luminoase pentru standuri expozitionale, etc

 

Gama de firme luminoase oferita pentru semnalistica de interior cuprinde:

  • casete luminoase de interior, cu profile de aluminiu eloxat, simpla / dubla fata
  • litere volumetrice din plexiglas, decupate computerizat, iluminate cu leduri
  • sisteme expozitionale luminoase, iluminate cu leduri
  • montaj benzi cu leduri pe diferite suprafete din sticla, plexiglas, efecte deosebite

 

Pentru oferte de pret legate de semnalistica indoor sau outdoor cu firme luminoase, va rugam sa ne furnizati informatiile de care avem nevoie aici.

 

firme luminoase    firme luminoase    firme luminoase